Over ons

Software development is onze core

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Wij zijn bright-r: een kweekvijver voor beginnende, ambitieuze developers.

Ons doel?
Ambitieuze software ontwikkelaars binnen 2 jaar op te leiden tot Seniors. Dit doen we met training, coaching, een ontwikkelplan op maat en praktijkervaring op niveau.

Waarom wij dit doen?
Om onze klanten en onze organisatie verder te brengen. We zijn onderdeel van de AlfaOne groep, dat gespecialiseerd is in software development. Denk aan .NET, Java en automated testing.

Binnen onze groep en voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat wij bij bright-r alle ins & outs van het vak leren, zodat je na 2 jaar als Senior aan de slag kan. Bij ons of bij onze opdrachtgever.

Toegevoegde waarde voor jou en voor ons dus!

Dit is de AlfaOne groep

De AlfaOne groep bestaat naast bright-r uit nog 4 labels.

GROUP9

De elite in Java

Dit label focust zich puur op Java development. Hier werkt de elite in Java. GROUP9 werkt aan koersbepalende projecten voor grote bedrijven op basis van de laatste ontwikkelingen in Java.

mSTACK

Blinkt uit in Microsoft software development

Een unieke werkgever voor ervaren gecertificeerde .NET-specialisten. Softwareontwikkeling van het hoogste niveau met de Microsoft-ontwikkelstack en de nieuwste cloud technologieën binnen Microsoft Azure.

HAYSTAQ

Expert in test automation

De beste specialisten van Nederland op het gebied van testautomatisering werken bij Haystaq. Hier ontwikkelen en implementeren we robuuste, uitgebalanceerde teststrategieën die bijdragen aan de bedrijfscontinuïteit van opdrachtgevers.

merapar

Specialist in Amazon Web Services

Merapar Technologies richt zich op het maken van software en software integratie voor publieke, private en hybride cloudplatforms. Wij zijn gespecialiseerd in Amazon Web Services en leveren wereldwijd veilige, schaalbare en missiekritieke systemen.

Wij maken graag kennis met jou

Nou ja, behalve dan dat je interesse hebt in ons. Toch?!

Wij willen jou graag leren kennen. Spreekt ons verhaal, onze kernwaarden én ons traineeship jou aan?

Doe dan onze korte quiz, ontdek of je inderdaad bij bright-r past en vul het aanmeldformulier in.

Het sollicitatietraject is simpel: in maximaal 2 gesprekken ontdekken wij of jij bij ons past en wij bij jou.

Waar wacht je nog op? Doe nu onze quiz!